EkonomiGündemManşet

ORTAKENT-YAHŞİ’YE MODERN KAFE GELİYOR

Bodrum Gıda AŞ. Genel Müdürü Hüseyin YıldızhanBodrum Gıda AŞ. Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan, Bodrum Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yıkılan Ortakent-Yahşi Mahallesi’ndeki kafenin yerine modern bir tesis yapacaklarını bildirdi.

Kent habere açıklamada bulunan Yıldızhan, geçtiğimiz aylarda yıkılan kafenin yerine yenisinin yapımına yılbaşından sonra yapılmaya başlanacağını söyledi.

Yapılacak olan yeni projede personelin de düşünüldüğü özel giyinme ve tuvalet alanlarının da olacağını ifade eden Yıldızhan, şunları söyledi:

“Hijyen denetim kurallarına uygun olarak, projede gerekli detaylar düşünüldü.Çöpün gelişi ayrı yerden, tuvaletler personel soyunma odası, personel tuvaleti ayrı olmak suretiyle o şartlara uygun olan bir proje hazırladık. Tek katlı çelik konstrüksiyon bir yer olacak” dedi.

Malzemelerin Ocak ayında siparişinin verileceğini anlatan Yıldızhan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Sanıyorum yılbaşından sonra malzemelerin siparişi yapımıyla ilgili işlemlere başlayacağız. Burası aynı zamanda plaj olarak da kullanılacak. Aynı şekilde akşamları da plaj alanlarını şezlongları kaldıracağız yemek servisi kafe restoran hepsi birlikte olacak. Yüksek standartlı bir tesis olacak. Biz artık bu standartlarda bir yer üretiyoruz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu