GündemManşetSiyasetVideo Galeri

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan adayından Ahmet Aras’a Provokasyon Girişimi

Uzatılan Elini Geri Çevirdi

 

Bugün gerçekleşen 5. Acı Ot Festivali açılış seremonisinin ardından, açılan stantları ve bölgedeki esnafları ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’a adeta provokasyon girişiminde bulunuldu.

Ahmet Aras esnaf ziyaretleri sırasında bir işletmede İyi Parti heyeti ile karşılaştı. Muğla Büyükşehir adayı Metin Ergun, Bodrum adayı Raşit Emir Süer ve diğer partililerin bulunduğu heyetle selamlaşan Aras’a elini uzatmayan Süer’in söylemleri bir anda ortamı gerginleştirdi.

İşletme önünde Ahmet Aras’ın elini sıkmayan Süer, “Pkk’lıyı kendine başkan yardımcısı yapan adamla tokalaşmam. Bu devlete düşmanlarla yakınlaşanlarla tokalaşmam” dedi.

Süer’in sözlerine sert bir dille cevap veren ve bu tür provokasyonların Bodrum’a yakışmadığını ifade eden Ahmet Aras,
“Bana Akp ağzıyla konuşma. Kendinize Akp adayı mı seçtiniz. Bu adam bana Akp ağzıyla konuşuyor. Kimse benim vatan, millet, bayrak sevgimi sorgulayamaz, ağzına bile alamaz. Sen önce Akp ağzıyla konuşmamayı öğren” dedi.

Tartışma sırasında Metin Ergun’a da dönen Ahmet Aras, “Siz bu partinin genel başkan yardımcısısınız. Bodrum Belediye Başkanı’na bu şekilde davranmasına izin veriyorsanız, size de yazıklar olsun. Beni tanıyorsunuz, ben bu vatanın, milletin, bayrağın sevdalısı bir insanım. Yazıklar Olsun.” dedi.

Ahmet Aras ve beraberindekilerin bölgeden ayrılmasıyla tartışma sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu