GündemManşetSiyaset

BAKAN SOYLU’YA ZİYARET

AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, beraberlerinde Köyceğiz ve Ula Belediye Başkanlarıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.

AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, beraberlerinde Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya’yla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti. Ziyarette İçişleri Bakanlığını ilgilendiren yatırım konularında Muğla ve ilçelerine ilişkin görüşmeler yapıldı.

Soylu’nun makamında gerçekleşen görüşmede, Köyceğiz ve Ula’daki hükümet konaklarıyla, Kavaklıdere ilçesindeki Emniyet Müdürlüğü binasının 2020 yılı yatırım programına alınması ve belediyecilik hizmetlerinde kullanılmak üzere araç temini başta olmak üzere Maden Kanunu’ndan doğan maden paylarının Muğla’ya aktarılması konuları milletvekilleri tarafından iletildi.

İçişleri Bakanı Soylu, belediyelere araç temini ve maden paylarının altyapı projelerinde kullanılmak üzere peyderpey aktarımı konusunda çözüm üretileceğini bildirdi.

İlgisi nedeniyle Bakan Soylu’ya teşekkür eden milletvekilleri, ziyarete ilişkin, “Milletvekilleri olarak bizler gerek Ankara’da, gerekse Muğla’da başta İl Başkanımız Kadem Mete olmak üzere başkanınız tüm teşkilatlarımız ve belediye başkanlarımızla birlikte Muğlamızın hak ettiği yatırımları alması için çalışmalarımıza devam ediyoruz.Sayın İçişleri Bakanımız da taleplerimizin yerine getirilmesi için gerekli talimatları verdi. Muğlamız ve kıymetli hemşerilerimiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu