HayatKültür SanatManşet

23 Minik Ressam, 1 Gencin Hayatına Dokundu

"Farkındaysan Ben de Varım"

 

Türkiye Sakatlar Derneği Bodrum Başkanı Esma Ezenel  ve Bodrum – Boho tarafından hayata geçirilen “Farkındaysan Ben de Varım” projesi büyük ilgi gördü. Bodrum Belediyesinin destekleri ile hayata geçirilen projede 23 çocuk ressam duygularını tuvale aktardı.

TSD Bodrum ile Bodrum – Boho Kids  ve Filiz Taylor tarafından  farkındalığın arttırılması için düzenlenen  etkinlikte 1 gencin hayatına dokunuldu.

Boho Kids “Farkındaysan, Ben de Varım” Resim Sergisi, özel gereksinimi olan bireylere yönelik farkındalığın artırılmasını amaçlayan bir bağış sergisi olarak düzenlendi. 23  çocuk ressamın, naif duygularını tuvale aktararak renklendirdiği bu resim sergisi, sosyal sorumluluk adına hayata geçirildi. Yapılan resimlerin Sergisi  17-18 Aralık 2023 tarihlerinde, Bodrum Belediyesi’ne ait Akçalan çok amaçlı salonda yapıldı. Sergiye oldukça yoğun katılım oldu.  23 minik ressama ait 53 adet resmin sergilendiği etkinlikte , 48  resim yeni sahipleri ile buluştu.

Gelirin tümü, özel gereksinimi olan bireylerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere, Turgutreis’te yerleşik TSD Bodrum’a  bağışlandı. Yapılan etkinlik ile ilgili TSD Bodrum  Başkanı Esma Ezenel şunları dile getirdi. “ TSD Bodrum olarak,  Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a , Bodrum Boho Kids, Filiz Taylor, minik yüreklere ve ailelerine çok teşekkür ediyoruz. TSD Bodrum  olarak bir delikanlımıza toplanan parayla akülü sandalye alıp hediye ettik. Şahsım ve TSD Bodrum  olarak “Farkındaysan Ben de Varım” sosyal sorumluluk projesine verdikleri destek ve  duyarlılıkları için emeği geçen herkese  ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu