GündemManşet

“HACI MURAT” LARDAN ENGELSİZ YAZ FESTİVALİ

Turkish Classic Car Murat 124 grubu, Bodrum’da engelli bireyler için “ Bodrum Engelsiz Yaz Festivali ” gerçekleştirecek.

Milas’ta ikamet eden Polis Memuru İbrahim Çelik tarafından kurulan Turkish Classic Car Murat 124 grubunca 29 Temmuz Pazar günü “Bodrum Engelsiz Yaz Festivali” adıyla özel bireylerin güzel bir gün geçirmeleri için çeşitli etkinlerin yer aldığı bir etkinlik gerçekleştiriyor.

Saat 17.00’da araçların Yokuşbaşı’ndan Bodrum’a girip engelli bireylerle birlikte şehir turunun atılacağı festivalde Safiye Soyman ve çeşitli yerel sanatçılar konserler verecek. Programda ayrıca mini bir defile yapılıp, bedensel engelli bireylere tekerlekli sandalyeler hediye edilecek.

Turkish Classic Car Murat 124 grubu kurucusu İbrahim Çelik etkinlik ile ilgili şunları söyledi:

“Önümüzdeki pazar günü yani 29 Temmuz 2018’de Turkish Classic Car Murat 124 olarak, Muğla ilimizde bulunan özel bireylerimize yönelik bir etkinlik düzenlemek istedik. Amacımız özel bireyleri her yıl 3 Aralık ve her yıl 10-16 Mayıs’ta değil her zaman hatırlanması. Bu tarihlerin sadece bir simge olarak kalmasına, toplumsal gelişmede bu bireylerin de söz haklarının olduğunun unutulmaması gerektiğine vurgu yapmak istiyoruz. Özel kardeşlerimizin yalnız bir gün değil, bir hafta değil 365 gün yanınızdayız diyerek ve bizlerden farklarının olmadıklarını sevgili kardeşlerimize hissettirerek, onların yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Bu kapsamda daha önce 18 Şubat 2018 günü Milas ilçemizde faliyet gösteren bir İş Uygulama Okulumuza yönelik bir etkinlik yapmıştık ve bu etkinlik ile ilgili gelen olumlu sonuçlardan sonra neden daha kapsamlı bir etkinlik yapmıyoruz diyerek kulüp üyelerimiz ve grup arkadaşlarımızla görüşerek aldığım olumlu dönüş sonrası Bodrum Belediye Başkanı sayın Mehmet Kocadon ile görüşüp kendilerine etkinliğimiz ile bilgileri aktardık. Kendileri de bu projede olmaktan mutluluk duyacaklarını belirtmeleri üzerine‘Bodrum Engelsiz Yaz Festivali’ adıyla özel bireylerimizin de hoşlarına gideceğini tahmin ettiğimiz bir program hazırladık. Bu konuyla ilgili olarak Muğla genelindeki ulaşabildiğimiz özel bireylerimize hizmet veren kurum ve dernekler ile görüştük bu projemizi anlattık. Kurumlarımızdan da bu proje ile ilgili olarak çok olumlu geri dönüşler aldık ve bu projede bizlere tam destek vereceklerini iletmelerinin ardından etkinliğimizi şekillendirdik. Etkinlik kapsamında Özel bireylereTurkish Classic Car Murat 124 grubu araçları ile Bodrum turu attırılıp daha sonrasında Bodrum Belediye meydanında özel bireylere açık hava konserleri verilecek. Konserde değerli ses sanatçımız Safiye Soyman ile birlikte yerel müzik gruplarından Zurnazen İbrahim Çalgıcı, E&E Nağmeler Müzik Grubu ve Grup Algol de sahne alacak. Ayrıca etkinlikte özel bireylerimizin de katılacağı Patırtı giyimin mankenleri ile birlikte düzenleyeceği mini defile yer alacak. Ayrıca Kaligrafi sanatçısı Özay Çetin etkinliğe katılan misafirlere özel çalışmalarını armağan edecektir. Ayrıca o gün etkinlik kapsamında bizlere destek veren değerli grup üyelerimiz ve bazı hayır severlerimizin katkıları ile bazı özel bireylerimizin hayatlarını kolaylaştırmak maksadı ile ihtiyaç sahibi olan özel bireylerimize makul sayıda akülü ve manuel tip tekerlekli sandalyeler hediye edeceğiz. Etkinliğimiz kesinlikle ücretsiz olup tüm halkımız davetlidir.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu