Manşet

Tavlacılar Bodrum’da Buluşuyor

 

Bodrum Modern Tavla Derneği’nin katkı ve destekleriyle ilk kez yapılacak 1.BODRUM AÇIK MODERN TAVLA TURNUVASI 10-12 Mayıs tarihlerinde Ambrosia otelde gerçekleşecek.

Türkiye’de modern tavlanın en çok ilgi gördüğü yerlerden biri olan Bodrum’da gerek yurt içinden gerekse yurt dışından ünlü tavlacıların da katılacağı turnuvaya ilgi yüksek.

Yaklaşık 300 kişinin katılması beklenen bu büyük organizasyonu gerçekleştirecek düzenleme komitesinden Erdoğan Kılıç turnuvayla ilgili şu açıklamaları yaptı.

“Bodrum’da uzun yıllardır farklı mekanlarda sürdürdüğümüz tavla oyunlarımızı Bodrum Modern Tavla Derneğinin öncülüğünde daha keyifli ortam ve mekanlarda yıllardır sürdürüyoruz. Bir spor olarak kabul ettiğimiz modern tavlanın Bodrum’da bu kadar çok ilgi görmesinin başlıca nedeni amatör ruhla yapılıyor olması ve yeni dostluklar edinmemize neden olmasıdır. Tavla insanlar arasındaki dostluk ve dayanışma kültürünü de geliştirdiği gibi son dönemlerde kadınların katılımının artmasıyla daha kaliteli bir aktivite haline gelmiştir. Belli periyotlarda kendi içimizde turnuvalar düzenlediğimiz gibi farklı illerde ve yurt dışında yapılan turnuvalara da katılıyoruz. Bir turizm cenneti olan Bodrum’da sosyal ve kültürel yaşama da büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu organizasyonumuza tüm Bodrum’luları ve tavla severleri davet ediyoruz.”

Farklı kategorilerde yapılacak yarışmalarda derece alanlara ödül ve kupa verileceği gibi en başarılı kadın oyuncuya da özel ödül verilecektir.

Bodrum dışından gelen katılımcılar turnuvanın yapılacağı Ambrosia Hotelde indirimli fiyatlarda konaklayabileceği gibi denizden yararlanmak ve gece eğlenmek isteyenler için de aktiviteler düzenlenecektir.

Birçok katılımcının eş ve çocuklarıyla aynı zamanda tatil yapma imkanı bulacağı bu turnuvanın her yıl tekrarlanması ve geleneksel hale getirilmesi amaçlanıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu