Manşet

Başkan Mandalinci’den Kumbahçe’ye Ziyaret

 

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Kumbahçe Mahallesine saha ziyareti gerçekleştirdi.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, işgaliye komisyonu, ilgili birim müdürleri, Kumbahçe Mahallesi Muhtarı Zehra Bilgin ile mahallede sahil şeridinde bulunan işletmeleri ziyaret etti. İncelemelerde bulunarak sorunları yerinde tespit eden Başkan Mandalinci, esnafın talep ve şikayetlerini dinledi.

Ziyaret ettiği işletmelerde esnafa iyi bir sezon geçirmelerini dileyen Başkan Mandalinci, “Vatandaşlarımızın sahilden rahatlıkla yararlanabilmesi için sahil şeridindeki işletmelerimizden bazı düzenlemeler isteyeceğiz. İşgaliyeler konusunda değerlendirmeler yapıyoruz. Zabıta ekiplerimiz de daha sık denetimler yaparak esnafımızın da vatandaşlarımızın da huzurunu ve mutluluğunu sağlayacak” dedi.

Başkan Mandalinci, saha ziyaretlerinde yerinde tespit ettiği ihtiyaç ve sorunları ilgili birim amirleriyle görüşerek düzenlemelerin ivedilikle yapılmasını istedi. Kumbahçe Mahallesinde bulunan yeşil alanların da düzenli ve temiz olarak değerlendirilmesi konusunda talimat verdi.

Belediyenin planlamaları doğrultusunda sahil şeridindeki işletmelerin masa ve sandalyeleri en az 3 metre geriye çekilerek vatandaşların sahili rahatlıkla kullanması sağlanacak.

Saha ziyaretleri diğer mahallelerde de devam edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu