ManşetSpor

Deplasmandan Mağlup Döndüler

Taşdemir Hakeme Yüklendi

 

Bodrum Futbol Kulübü deplasmanda konuk olduğu Eyüpspor’a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Hakem triosu bizi oyuna sokmadı. Verilecek pozisyonları verilmediğini gördük. Pozisyonların hepsinde hakemin değerlendirmesi yanlıştı. Bugün hakemin doğru maç yönettiğini düşünmüyorum” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 8’inci hafta karşılaşmasında Bodrum FK deplasmanda Eyüpspor’a konuk oldu. Ev sahibi ekip Ampem ve Ahmed Kutucu’nun golleriyle soyunma odasına 2-0 önde girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Eyüpspor Brono’nun penaltı golüyle skoru 3-0 yaptı. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında gol olmazken Bodrum FK yuvaya puansız döndü. Bu skorla birlikte yeşil-beyazlı ekip haftayı 14 puanla 4’üncü sırada kapatırken rakibi ligde lider Eyüpspor ise puanını 21’e taşıdı.

Hakemlerin Değerlendirmesi Yanlıştı

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Dengeli bir oyundu golü yiyene kadar. Çözülmelerimiz oldu. İstediğimiz oyunları oynayamadık. İkinci yarı oyuna ortak olmak istedik. Farklı bir engel oldu. Hakem triosu bizi oyuna sokmadı. Verilecek pozisyonları verilmediğini gördük. Pozisyonların hepsinde hakemin değerlendirmesi yanlıştı. Bugün hakemin doğru maç yönettiğini düşünmüyorum. Eyüpspor hak etti, kazandılar. Bizim genel bir oyun anlayışımız var bugün özellikle bazı arkadaşlarımızın performans düşüklüğü, oyun çözülmesine neden oldu. Savunma yapan takım değiliz. Genel oyununuzu sahaya süremedik” diye konuştu.

Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Rakiplerinin fiziksel olarak güçlü bir takım olduğunu bildiklerini belirten Yavaş, “Milli araya girmeden önce son maçımızdı. Rakip ciddi bir rakip, geçen sezonki performanslarını bu sezona da taşıyan, iyi savunma yapan, ligin en çok faul yapan takımı, temaslı savunma anlayışı olan uzun toplarla sonuca gitmeye çalışan bir takım. Buna rağmen ceza sahasına en çok giren takımla karşılaştık. Bu rakamlar belli ediyordu bizi zor bir karşılaşma olacağını. Bodrumspor kadro kalitesini koruyup geçen sezonki anlayışını devam ettiren bir takımdı. Oyun kurarken, önde baskı yaparken uzun topları kullanan takıma karşı oyuncularımız birinci dakikadan son dakikaya kadar harfiyen her şeyi uyguladılar. İyi odaklanma ve fiziksel temaslara karşılık verdiler. Bunun neticesinde bugün rahat bir şekilde iyi bir skorla galip ayrıldık” şeklinde konuştu.

Maçtan dakikalar

  1. dakikada Burak Çoban’ın sağ taraftan kullandığı kornerde Ali Aytemur, yakın mesafeden kafa vuruşu yaptı. Savunmaya da çarpan top, kaleci Berke’de kaldı.
  2. dakikada sağ taraftan Metehan Baltacı’nın ceza sahası içine yaptığı ortada topu kontrol eden Ampem, rakibini geçtikten sonra sol çaprazdan şutunu çekti. Yerden sert gelen meşin yuvarlak, sağ direk dibine çarparak filelerle buluştu. 1-0
  3. dakikada Recep Niyaz’ın pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Ahmed Kutucu, sol ayağı ile şutunu çekti. Meşin yuvarlak, kaleci Sousa’nın bacaklarının arasından ağlara gitti. 2-0
  4. dakikada Ömer Bayram’ın pasında topla buluşan Ampem, rakiplerini çalımlayarak ceza sahası içine girdi. Bu oyuncunun sol çaprazdan sağ ayağı ile yaptığı sert vuruşta kaleci Sousa, meşin yuvarlağı kornere çeldi.
  5. dakikada savunmanın hatalı geri pasında araya giren Bruno kaleci Sousa’nın müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem Muhammet Ali Meteoğlu penaltı noktasını gösterirken kaleci Sousa’ya da kırmızı kart verdi.
  6. dakikada VAR tarafından uyarılan hakem, pozisyonu izleyerek kaleci Sousa’yta gösterdiği kırmızı kartı iptal ederek sarı kart ile cezalandırdı.
  7. dakikada penaltı atışını kullanmak üzere topun başına geçen Bruno, yaptığı vuruşta kalecinin sağından meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 3-0

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu