ÇevreGündemManşet

Beyaz Kum Merakı Bitmiyor

 

Bodrum’da her yıl turizm sezonunda yaşanan sahillere beyaz kum dökme furyası bu yıl da devam ediyor. Önceki gün Gölköy Mahallesi Demirbükü mevkisinde lüks villaların olduğu bir sitenin önündeki sahile beyaz kum getirildi. Beyaz kumun bir kısmı sahilin bir bölümüne serilirken, sahilin kalan bölümlerinde kum yığınlarının henüz serilmediği gözlendi. Sahilde küçük bir iş makinesinin de hazır beklediği görüldü.

Olayın haber bültenlerimizde yer almasının ardından Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Kumu döktüğü belirlenen MESA Sitesi’ne sahile doğal olmayan malzeme dökmek ve çevre kirliliğine neden olmaktan, kabahatler kanunu 41/4 maddesi gereği en üst limitten cezai işlem uygulandı. Uygulanan cezanın 106 bin TL olduğu öğrenildi.

Ayrıca kumun kaldırılması için işletmeye 2 gün süre verilerek, ikaz tutanağı düzenlendi, konu ile ilgili tutanak ilgili birim ve kurumlara sevk edildi.

 

Kaynak: kenttv.net

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu