ManşetSiyaset

Mandalinci, Bodrum Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret Etti

Başkan Adayı Mandalinci Basın Mensuplarının Sorunlarını Dinledi

 

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, Bodrum Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci ve CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın Bodrum Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarette Bodrum basının sorunları ile ilgili istişarelerde bulunuldu.
Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci ve CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın Bodrum Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Bodrum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Eren Ayhan, yönetim kurulu üyesi Selim Turan, Zeki Özkeskin, Fırat Akay, Hamdi Yörür, Baran Akcan, Bodrum Gazeteciler Cemiyeti üyelerinden Toyga İçözü, Aytül Bardakçı ve diğer üyeler yerel basının sorunlarını CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci ile paylaştı.

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu belirten CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, “Bodrum’da ki basın mensupları ile gece gündüz çalıştık. Birçoğunun sorunlarını da çözmek için elimden geleni yaptım. Biz Bodrum Belediye Başkanı olduğumuzda yerel basının sorunlarını çözme noktasında sizlerle el ele verip ortak bir paydada buluşacağız. Şu an seçim sürecindeyiz. Seçim sürecinde ise basın mensupları ile her zaman olduğu gibi çalışmaya devam edeceğiz. Bizim için Bodrum Gazeteciler Cemiyeti büyük bir değer. Cemiyeti ziyaret etmekten dolayı, sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duydum” dedi.

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Eren Ayhan ise “Bodrum’da kurulduğumuz ilk günden itibaren cemiyet olarak birlik, beraberlik, dayanışma ilkesi ile Bodrum’da mesleğimizi ifa etmeye çalışıyoruz. Gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin gazeteciler olarak Yarımada’nın her yerinde varız ve kamuoyunun sesi olmaya devam ediyoruz. Bizim bu mesleği daha iyi şekilde yerine getirebilmemiz için sorunlara çözüm bekliyoruz. Dayanışma ilkesi ile mesleki mücadelemizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın ise, “ Bodrum’da ki basın mensuplarının sorunlarını biliyoruz. Bu sorunlarla ilgili birçoğunun çözümü için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Ziyaretin ardından CHP heyeti ve BGC yönetimi toplu fotoğraf çektirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu