AsayişGündemManşet

HIRSIZ ÖNCE EV SAHİBİNE SONRA POLİSE YAKALANDI

Gece saatlerine gürültüye uyanan vatandaş, hırsızlık için evine giren bıçaklı şahısla karşılaştı. Vatandaşların telefonlarını ve tabletlerini çalan hırsız, polis ekiplerince yakalandı.

Cevat Şakir Mahallesi’nde eşi ve çocuğu ile yaşadığı evinde gece saatlerinde bir gürültü duyması üzerine uyanan vatandaş, pencereden girdiği belirlenen Osman A. isimli şüpheliyle evinin salonunda karşılaştı. Elindeki bıçakla vatandaşı ölümle tehdit eden Osman A., kapının yerini göstermesini söyledi.

Kapının kilitli olduğunu fark eden şüpheli, ev sahibini yine tehdit ederek kapının anahtarını aldı. Kapıyı açıp evden uzaklaşan Osman A., evden aldığı 2 telefon ve 1 tableti beraberinde götürdü.

Mağdur aile, olayın şokunu atlattıktan sonra polise haber verdi. Çevredeki güvenlik kameraları ve MOBESE’leri incelemeye alan Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şahsı Gümbet Mahallesi’nde kaldığı bir otelde kıskıvrak yakaladı. Şahsın kaçarken attığı suç aleti bıçak da ekiplerce bulundu.

Asayiş Büro Amirliği’ndeki işlemlerinin ardından “konut dokunulmazlığı” ve “yağma” suçlarından adliyeye sevk edilen Osman A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu