GündemKültür SanatManşet

CAZ GÜNLERİ DEVAM EDİYOR…

2. Bodrum Caz Festivali kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası eşliğinde Jülide Özçelik konseri gerçekleştirildi. Konserde Özçelik, sesiyle büyüledi.

İskele Meydanı’ndaki konserde Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan ve bugüne kadar çok sayıda konser veren Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası’na duru ve akıcı sesiyle Türk cazının en önemli isimlerinden biri olan Jülide Özçelik eşlik etti. Konsere sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Evrensel standartlarda ve Türkçe sözlü bir caz albümü yapma fikriyle yola çıkıp kendi bestelerini ve sevdiği Türküleri değerli ve yetenekli genç caz müzisyeni arkadaşlarıyla birlikte yorumlayıp başarı kazanan Jülide Özçelik, konserdeki performansıyla beğeni topladı.

Ülkemizin özgün şarkılarını cazla harmanlayan en başarılı seslerden biri olarak anılan Jülide Özçelik güçlü sesiyle de alkış aldı. Konser, yaklaşık 2 saat sürdü.

Festival, Güvenç Dağüstün ve Ece Dağıstan’ın Off Gümüşlük isimli mekanda alacağı konserle son bulacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu