GündemManşetSpor

SÜPER LİGE GALİBİYETLE BAŞLADILAR

Bu yıl ilk kez Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde Bodrum’u temsil eden Yalıkavak Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, ligde oynadığı ilk maçta rakibi Osman Gazi Belediyespor’u 35-32 yendi.

Bursa Osmangazi Dikkaldırım Spor Salonu’nda oynanan maça iyi başlayan Bodrum ekibi olurken ilk 8 dakika karşılıklı gollerle 4-4 berabere geçildi. 10 dakikayı Yalıkavakspor 6-5 önde geçse de bu dakikadan sonra seyirci desteğini arkasına alan Osmangazi, 20’inci dakikaya 12-8’lik skorla önde girdi. Bu dakikada Gökhan hocanın aldığı moladan sonra müthiş bir dönüş yapan Yalıkavakspor soyunma odasına son saniyede attığı golle 17-16 önce girmeyi başardı.

Maçın ikinci yarısına hakemin verdiği 2 dakika cezaları damgasını vurdu. 35. dakikada Yalıkavakspor’dan Marina Tomic üçüncü kez 2 dakika cezası alarak kırmızı kartla oyundan atıldı.

Buna rağmen mücadeleyi bırakmayan temsilcimiz, 52’inci dakikada 28-24 öne geçerek rakibinin umutlarını kırmayı başardı. İlerleyen dakikalarda karşılıklı gollerle geçen maçı Yalıkavakspor 35-32 önde bitirerek tarihinde ilk kez çıktığı Süper Lige galibiyetle başladı. Maçın ardından teknik heyet ve sporcular büyük sevinç yaşadı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu