GündemHayatManşet

PAYLAŞIMDA SINIR TANIMAYANLAR…

Teknolojinin günden güne hayatımıza iyice yerleştiği bugünlerde sosyal medya hesaplarında yapılan bir takım paylaşımlarda “bu kadarda olmaz” dedirtiyor.

Zaman zaman yüz güldüren zaman zaman da büyük tepkiler toplayan sosyal medya paylaşımlarına bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde Facebook kullanıcısı bir kadın,  “canım annemi kaybettim, kabri nur mekanı cennet olsun” şeklinde bir not ile yaptığı paylaşımdaki fotoğraflar önce şaka sanıldı.

Paylaşımdaki fotoğrafların altına yapılan yorumlar sonrasında yapılan paylaşımın bir şaka olmadığı anlaşıldı. Hesap sahibi kişi ve kızı ölen yaşlı kadını aralarına alarak fotoğraf çekildiler.  Annesini kaybeden kadın ağlamaklı bir yüz ifadesi ile annesine sarılırken torunu olduğu sanılan genç bayanın ise halinden son derece memnun olduğu anlaşılıyor.

Söz konusu paylaşım, büyüklerimize yaşarken saygı seviyesinin gün geçtikçe azaldığı bugünlerde bari öldükleri zaman saygılı olalım yorumlarını getirdi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu