GündemKültür SanatMagazinManşet

İŞLER OKUMA ETKİNLİĞİNDE…

Nejat İşler, BodrumÜnlü sinema ve tiyatro oyuncusu Nejat İşler, Bodrum’da yazar okuması etkinliği gerçekleştirdi.

Gümüşlük Mahallesinde yaşamını sürdüren ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Nejat İşler, Genel Koordinatörlüğünü yaptığı Bodrum Deneme Sahnesinin bir etkinliği olan ‘Bir yazar okuması’ etkinliğinde hayranlarının karşısına çıktı.

İşler, etkinlikte Yakaköy’de faaliyet gösteren Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde, dünyaca ünlü yazar Charles Bukowski’nin “Dünya’nın en güzel kızı’ isimli kitabından bölümler okudu. Etkinliğe Nejat İşler’in çok sayıda hayranı ilgi gösterdi.

Etkinlik yaklaşık 2 saat sürdü. 2 yıl önce Muğla Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü öğrencileriyle oluşturulan Bodrum Deneme Sahnesi ise Ferench Karinthy’nin Düş ve Gerçek isimli oyunun provalarına başladı.Arif Akkaya’nın yönettiği, asistanlığını Ani Pekman ve Kıvanç Hatırnaz’ın yaptığı oyunda Kerem Kobanbay ve Özlem Uslu rol alacak. Oyunun 2018’in Şubat ayında sanatseverle buluşması bekleniyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu