GündemMagazinManşetMekan

MORAL GECELERİNİN ADRESİ KEFİ…

BODRUMMAKEL (5)Bodrummakel Pazarlama Mühendislik San.Tic.Ltd.Şti ve BodrumMTM Mühendislik grup şirketlerinin yönetici ve personelleri, yeni yılın ilk hafta sonu düzenlenen moral gecesinde  bir araya geldi.

Şirket sahibi Semayi Yaman ve Şirket Yöneticisi olan eşi Arzu Yaman tarafından Bodrum, Ortakent Yahşi’deki Kefi’de düzenlenen yemeğe aileleriyle birlikte 110 kişiye yakın personel katıldı. Personelinin yeni yılını kutlayan Semayi Yaman, gecede yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajları verdi.  Bu yeni yılda da Bodrummakel ve BodrumMTM ailesi olarak en verimli şekilde çalışarak beraberce başarılı bir yıl geçirmeyi diledi. Şiir okumayı seven Semai Yaman, konuşmasını anlamlı bir şiir ile alkışlar arasında sürdürdü.

Burcu ve Timuçin ikilisinin icra ettiği kanun eşliğinde Klasik Türk Müziği ile nostaljik şarkılarla ve Bodrum’un yöresel oyunlarıyla eğlenen Bodrummakel ve BodrumMTM ailesi, keyif dolu bir gece geçirdi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Kefi dış mekanda, kar makinesi ile yağdırılan yapay kar ile coşku dolu anlar yaşandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu