GündemKültür SanatManşet

SABANCI’DA YILSONU SERGİSİ

sabancida_yilsonu_sergisi (2)Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde açılan kurslara katılan vatandaşların hazırladığı eserler yılsonu sergisinde görücüye çıktı. 

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Halk Eğitim Merkezi ASO Müdürlüğü iş birliğinde açılan sanat kurslarının eğitmenleri tarafından 8 ay boyunca düzenlenen kurslara katılan kursiyerlerin bin 2 yüz eserinin yer aldığı sergi, düzenlenen tören ile açıldı.

Serginin açılışına, Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ünal, eğitmenler Berrin Akdere, İlknur Atagür, Ayşe Hıdıroğlu, Ümit Tonkuş, Ayhan Uncuoğlu, Hamdiye Keskin, Zeynep Kaya, Ayten Yücel, Selma Saraç, Emine Demir, Gülay Erkanı başta olmak üzere kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşma yapan Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ünal ”Yılsonu sergisine göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bodrum Halk Eğitim Merkezi olarak Bodrum yarımadasının değişik yerlerinde değişik isimler altında kurslarımız bir yıl boyunca devam etti. Bugünlerde yine değişik noktalarda kurs merkezlerinde yılsonu açılışlarını yapıyoruz. Bu açılışlarda halkımızın halk eğitim faaliyetlerine gösterdiği katılımı ve desteği en iyi şekilde görüyoruz. Burada kurs açmamızı sağlayan ve bu merkezleri bize tahsis eden başta Bodrum Belediye Başkanlığına ve Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’ne teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Zeyyat Mandalinci İlkokulu Halk Oyunları grubunun gösterileri, sergi açılışı ve stantların ziyaretiyle etkinlik son buldu.

28 Mayıs Cumartesi gününe kadar devam edecek sergi, 10.00 -20.00 saatleri arasında Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi Eğitim Binasında ziyaret edilebilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu