ManşetSpor

Bodrum’da Gol Sesi Çıkmadı

Erzurumspor ile Yenişemedi

 

Ligin ilk haftasında deplasmanda Giresunspor’u 1-0 yenerek lige 3 puanla başlayan Bodrumspor mutlak galibiyet ve 3 puan için çıktığı Erzurumspor maçında güzel oyununu gol ve galibiyetle süsleyemedi.

Teknik Sorumluluğunu İsmet Taşdemir’in yaptığı Bodrumspor maça kalede Diago savunmada Celustika, Samet, Aldar, Pedro orta sahada Üzeyir, Ali, Gökdeniz, Muhammed ileride Cenk ve Burak tertibiyle çıktı.

Bodrumspor’da Bahri, Erkan, Omar, Eren, Hagi, Adem, Celal, Bilal, H.İbrahim, Arda yedek kulübesinde oyuna girmek için bekleyen isimler oldu.

Bodrum Şehir Stadyumunda taraftarlarının önünde Erzurumspor maçına başlayan Bodrumspor maçın henüz başlarında Burak ile çok net bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

Altıpas içinde Erzurumspor kalecisiyle karşı karşıya kalan Burak’ın şutu kaleciden döndü.

Dakika 8’de Bodrumspor atağında Gökdeniz gole çok yaklaştı. Gökdeniz’in ceza sahası üzerinden şutunu savunma uzaklaştırdı.

Maçın ilk yarısında dakikalar 20’yi gösterirken konuk takım Erzurumspor kontra atakta gole çok yaklaştı.

Erzurumsporlu Furkan ceza sahası içinde topa sert vurdu top kalecinin ayağından geri geldi dönen topa Ali Aytemur ters bir vuruş yaptı. Top Bodrum kalesinin üst direğine çarpıp oyuna geri döndü. Erzurumsporlu Furkan kafa ile topu Bodrum kalesine gönderdi. Kaleci Souza son anda köşeden topu tokatlayarak kornere attı.

Maçın ilk yarısının sonlarına doğru Bodrumspor geliştirdiği atakta gole çok yaklaştı. Gökdeniz ceza sahası içinde savunma oyuncusu Sefa tarafından sert bir faulle durduruldu. Maçın orta hakemi direkt penaltı noktasını gösterdi ve Sefa’yı da Kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Ancak bu pozisyona VAR’da izle talimatı sonrasında Sefa’nın kırmızı kartı sarıya çevrildi penaltı kararı uygulandı.

Penaltı atışında topun başına Gökdeniz geçti vuruşunu Erzurumspor kalecisi kurtardı.

Maçın artı dakikalarında Bodrumspor Erzurum kalesine gol için yüklendi ancak golü bulamadı ve ilk yarı 0-0 golsüz tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da maça hâkim olan gol atakları yapan Bodrumspor oldu.

Bu yarıda Bodrumspor Celal Dumanlı ve Pedro ile 2 net gol şansından yararlanamadı.

Maçın artı dakikalarında da her iki takım adına gol sesi gelmedi ve müsabaka başladığı gibi 0-0 golsüz tamamlandı.

Her iki takımda sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Bodrumspor ligin 3.haftasında 26 Ağustos Cumartesi günü Saat 17.00’de Ankara’da Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu