GündemManşetSpor

MADALYAYA DOYMUYORLAR

IMG_1426Kahramanmaraş’ta yapılan Liselerarası Türkiye Karate Şampiyonası’nda Bodrumlu 3 sporcu başarılarla döndüler. Şampiyonada Kayra Sezgin ile Umut Altıntaş Türkiye şampiyon olurken Enes Altıntaş ise Türkiye ikincisi oldu.

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’ta yapılan Liselerarası Türkiye Karate Şampiyonası’nda Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Karate Takımı’ndan 3 sporcu kendi kategorilerinde büyük başarılara imza attı. Sporcularımız Umut Altıntaş ile geçtiğimiz yıl Dünya şampiyonu olan Kayra Sezgin kendi kategorilerinde Türkiye şampiyonu olurken Enes Altıntaş ise Türkiye ikincisi oldu. Bodrumlu gençler uluslar arası organizasyonlarda milli takım adına mücadele edecekler.

Başarılı sporcuların antrenörü Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu ise şu sözlere yer verdi:

“Başarılı sporcularımı bu yıl yapılacak olan uluslararası yarışmalarda Ülkemizi temsil etme hakkı kazandılar. İki tane önemli yarışma var; bir tanesi yine Liselerarası balkan Şampiyonası ve Hindistan’da yapılacak olan combat games oyunları. İnşallah sporcularımız burada yer alacaklar.Karate olarak artık Türkiye’de bir marka haline geldik, bugüne kadar milli takıma 13 tane sporcu verdik. Bunların içinde Avrupa ve dünya dereceleri olan sporcularımız var.  Şu anda yine sporcumuzdan bir tanesi olimpiyatlara hazırlanıyor. Ankara’da işitme engelliler olimpiyatları için milli takım kampında. Temmuz ayında yapılacak olan İşitme engelliler olimpiyatlarında inşallah bir de olimpiyat derecesi kazanacağız diye umut ediyorum.”

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu