ManşetSpor

Çağdaş Bodrum Evinde Puan Arayacak

Rakip, Bahçeşehir Koleji

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin 9. haftasında Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak.

  1. Hafta mücadelesini 25 Kasım Cumartesi günü saat 13:00’te Bahçeşehir Koleji ile Muğla Menteşe Kapalı Spor Salonunda oynayacak.

Çağdaş Bodrum Spor Kulübü Baş Antrenörü Ender Arslan, takımın değerlendirmesi ve hedefleri doğrultusunda yaptığı açıklamada zor bir fikstür oynadıklarını, üst üste gelen mağlubiyetlerin takımda moralsizlik yaratmadığını belirtiyor. Ender Arslan yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Her Geçen Hafta Daha İyiye Gidiyoruz”

“Hakikaten zor bir fikstür oynuyoruz ama takım kesinlikle pes etmiyor, çok iyi mücadele ediyor. Dönem dönem hatalarımız olsa da ama genel anlamda her geçen hafta daha iyiye gidiyoruz. Tabii kazanabilmemiz daha mümkün olan maçlar da geliyor. Açıkçası fikstürün bizim adımıza biraz daha avantajlı maçlarına doğru geliyoruz.

Tabii ki ligde her maç zor ama mesela İzmir deplasmanı hakikaten zor bir deplasman. Bu anlamda oyuncularımın verdiği mücadeleden gayet memnunum. Tabi bu hafta Bahçeşehir ile oynayacağız. İç sahada biz hedefimiz ligde her takımla mücadele edip kazanmak. İç sahada oynadığımız bütün maçları kazanmak istiyoruz. Bahçeşehir de ligin hakikaten önemli yatırım yapan ciddi bütçeli takımlarından biri ama biz hazır olacağız. Cumartesi günü ve seyircimizin önünde kazanmak istiyoruz.

Geçen maçlarda ki yenilgilerimiz hemen hemen tümü kıl payı kaybedilen maçlar, basketbolun zaten içinde olan şeyler. Bu insanlar insan, robot değiller. Zaman zaman maç içinde bile inişler çıkışlar olabiliyor. En üst seviyedeki oyuncularda bile bunlara rastlayabiliyoruz. O anlamda dediğim gibi önemli olan niyet. Mücadele kısmında bütün oyuncularımdan son derece memnunum.”

“Hedefimiz Play-Off”

Çağdaş Bodrum Spor’un TBL’den BSL’ye çıkmasına 8 numaralı formasıyla büyük katkısı bulunan skorer gard Christopher Tirrell Warren da Bodrum’u çok sevdiğini her maçta da takımın daha da iyiye gittiğini söyledi.

Warren, daha önce Birçok takımda ve BSL’de de oynadığını hatırlatarak;

“Profesyonel oyunculuk hayatımda 15-16 takımda oynadım. Daha önce Süper Lig’de de oynadım. Takım olarak her maç, deneyimlerimizin üzerine koyarak devam ediyoruz. Daha rahat kazanacağımız maçları oynayacağımız günler yakın.

Şu an lig hakkında bir şey söylemek için erken ama hedefimizi play-off olarak koyduk. Dediğim gibi şimdi bir şey söylemek zor. Ama 30. maçtan sonra play-off’da olacağımıza inanıyoruz.

Bu hafta da yine zorlu bir rakip ile karşılaşacağız. Ev sahibiyiz. Taraftarlarımızın desteği çok büyük. Biz de bu avantajımızı kullanacağız. Bahçeşehir zor takım ama kazanmak için elimizden geleni yapacağız.” Açıklamasında bulundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu