GündemManşet

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

vali-civelekMuğla Valisi Esengül Civelek, vatandaşların istek ve taleplerinin devletin ilgili mercilerine doğrudan iletilmesi, sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla her hafta Perşembe günü Valilik 75. Yıl Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek Halk Gününün ilkinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Toplantı günü öncesinden İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne başvuru yapan, toplantıya katılarak dilek ve temennilerini Vali Civelek’e iletmek isteyen vatandaşlar, bire bir Vali Civelek’le görüştü.

Vatandaşların huzurunu, güvenliğini, refah seviyesini, yaşam standartlarının iyileştirilmesini, önemsediklerini belirten Vali Civelek, vatandaş memnuniyeti yaratmak, vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek için bir araya geldiklerini ifade etti. Devletin her zaman vatandaşların yanında olduğunu söyleyen Vali Civelek, her hafta Perşembe günü vatandaşları daire müdürleri ile dinleyeceklerini aktardı.

Toplantıda Vali Civelek’in yanı sıra Vali Yardımcıları Fethi Özdemir ve Ahmet Ertürk, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramazan Sarıhan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ş. Fırat Erkal, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Nuri Ceyhan, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Veysel Şemsi Güner ve Bekir Erdoğan, Muğla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Haney hazır bulundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu