ManşetSpor

Denizin Kızları Ligi İkinci Olarak Tamamladı

 

Hentbol sahalarında Bodrum’un başarılı temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu 22. Hafta maçları kapsamında Kastamonu Belediyesi ile kendi seyircisi önünde karşılaştı.

Ligi ikinci olarak tamamlamak isteyen 32 puanlı iki takımın karşılaşması olarak oldukça heyecanlı geçen maçta kendi evinde olmanın da verdiği avantajla kendinden emin olarak sahaya çıkan Denizin Kızları, taraftarın da rakip üzerinde kurduğu baskıyla rakibine üstün bir oyun sergileyerek karşılaşmanın ilk anlarından itibaren maça ağırlığını koydu.

İlk yarıyı 16-14 önde tamamlayan Armada Praxis Yalıkavak Spor, ikinci yarıda da Anadolu Üniversitesine oranla topa daha fazla sahip olan, savunmada ve hücumda daha güçlü olan taraf oldu. Armada Praxis Yalıkavak Spor,  Kastamonu Belediyesi karşısında ikinci yarıda 31-26 skorla galip gelerek kendi evinde de puan alarak bir üst sıraya yükselen taraf oldu.

Oynadığı 20 maçtan 3 tanesini kaybederek 34 puan ile ligi ikinci olarak tamamlayan Denizin Kızları, bundan sonraki play-off maçları için kendi evinde oynayacağı önemli bir avantajı da elde etmiş oldu.

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final karşılaşmaları kapsamında İzmir BBSK ile 4 Mayıs Cumartesi günü saat 13:00’de THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda karşılaşacak olan Armada Praxis Yalıkavak Spor, Maçı kazanması durumunda 5 Mayıs Pazar günü Konyaaltı Belediyespor ile Kastamonu Belediyespor maçının galibi ile final maçını oynayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu