GündemManşetTurizm

YILIN İLK TOPLANTISINI YAPTILAR

Türsab-BodrumTürkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu kahvaltıda bir araya geldi.

Bitez Mahallesinde faaliyet gösteren bir restoranda yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştiren TÜRSAB üyeleri birlik, beraberlik ve dayanışma amacıyla buluştular.

Kahvaltıya TÜRSAB Bodrum Başkanı Sevinç Gökbel ve üyelerin yanı sıra Van İlçe Emniyet Müdürü Yardımcısı olarak atanan Bodrum eski İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş da katıldı.

18 Aralık günü Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulunun seçimini yaptıklarını ifade eden Sevinç Gökbel,  yeni yönetimi belirlediklerini anlatarak şunları söyledi:

“Yeni yılın ilk ayından itibaren ülkemizi içinde bulunduğu koşullarda bir karar aldık, üyelerimiz de bunda hem fikir. Yapabileceklerimiz çok sınırlı ama birlik beraberlik ve dayanışmamızı geliştirmemiz gerekir diye düşünüyoruz. Bu kahvaltıyı hem yeni yıla bir merhaba demek hem de daha sık bir araya gelerek bugünlerde en çok ihtiyacımız olan birlik, beraberlik ve kardeşliği daha çok hissetmek için düzenledik.”

Konuşmanın ardından Sevinç Gökbel, Candaş’a bir teşekkür plaketi takdim etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu