GündemHayatMagazin

TİYATRO SANATÇISI ALEV GÜRCAN İÇİN HÜZÜNLÜ TÖREN

Bodrum-alev gürcan20 Temmuz günü kızı Merve Gürcan’ı havalimanına götürürken yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Bodrum’un sevilen ismi tiyatro sanatçısı Alev Gürcan için bugün ilk tören Heredot Kültür Merkezinde düzenlendi.

Törene, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Gürcan’ın ailesi ve yakın dostları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimine ait cenaze aracı ile morgdan alınan Gürcan’ın naaşı kültür merkezinin sahnesine getirildi. Burada düzenlenen ve saygı duruşu ile başlayan tören Alev Gürcan’ın son olarak oynadığı “Oyun yada Halay” isimli gösteriden kesitlerden oluşan bir sunum yapıldı.

Sunumun ardından törene katılan Gürcan’ın yakın arkadaşları birer konuşma yaptı. Duygu dolu dakikaların yaşandığı törende gözyaşları adeta sel oldu. Yaklaşık yarım saat süren törenin ardından Alev Gürcan’ın cenazesi Akyarlar Mahallesine götürüldü.

Gürcan’ın cansız bedeni, Akyarlar Camiinde kılınan öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Akyarlar Mezarlığına defnedildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu