GündemManşetSpor

BODRUMSPOR 3 PUANLA DÖNÜYOR

Bodrumspor_hatay (8)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Hatay deplasmanında Kırıkhanspor’u 1-0 mağlup etti.

Hatay Kırıkhan İlçe Stadı’nda saat 13:00’da başlayan karşılaşmada ilk tehlikeli pozisyona B.B. Bodrumspor girdi. Dakikalar 8’i gösterdiğinde sağ kanattan ceza sahasına giren Kerem güzel bir orta açtı ancak B.B. Bodrumspor’un 3 oyuncusu da topa dokunamadı. Dakika 23’te yine B.B. Bodrumsporlu Zahid’in uzaktan şutu az farkla auta çıktı. Dakikalar 45’i gösterdiğinde ise B.B. Bodrumpor’un kornerinde ceza sahası içinde topa dokunan Enes Subaşı takımını 1-0 öne geçiren golü attı ve ilk 45 dakika B.B. Bodrumspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya evsahibi Kırıkhanspor daha iyi başladı. Dakika 52’de gelişen Kırıkhanspor atağında Murat Kara’nın sert şutu az farkla dışarı çıktı. İkinci 45 dakika boyunca her iki takımda karşılıklı ataklarla bir çok pozisyona girdi. Dakika 84’te B.B. Bodrumspor atağında Emrah Öztürk’ün ortasında Emrah Kaya gelişine güzel bir şut çekti ve Kırıkhanspor kalecisi Bahadır Kaya aynı güzellikte topu kornere çeldi. Karşılaşmaya verilen 4 dakikalık uzatma süresinde Kırıkhanspor atağında Görkem Özkul’un şutu az farkla auta çıktı. Klan dakikalarda her iki takımda gol bulamayınca karşılaşma B.B. Bodrumspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Hatay Kırıkhanspor deplasmanına Bodrum’dan da yaklaşık 20 taraftar gelirken, taraftarlar 90 dakika boyunca takımlarına destek oldular. Öte yandan Kırıkhanspor taraftarlarıda karşılaşmaya yoğun ilgi gösterirken, karşılaşma öncesi Bodrumsporlu taraftarlara forma ve çiçek hediye ettiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu