GündemManşet

KAYMAKAMLIK PERSONELİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Kaymakamlık Personelinden Örnek DavranışMenteşe ‘nin seçkin okulları arasında gösterilen İMKB İlköğretim Okulu ‘nda teşhir edilmekte olunan 10 Nisan Polis Kütüphanesi isimli çocuk kütüphanesine Menteşe Kaymakamlığı ‘nın duyarlı personelleri kitap hediye ettiler.

Bilindiği gibi Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde 10 Nisan Polis isimli çocuk kütüphanesinin teşhir edilmesine geçtiğimiz günlerde başlanmıştı. Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İMKB İlköğretim Okulu Müdürlüğü ile ortaklaşa İMKB İlköğretim Okulu hizmet binasında teşhir edilmekte olunan çocuk kütüphanesi ile Polis vatandaş işbirliğinin dolayısıyla da devlet vatandaş işbirliğinin en üst seviyeye taşınması amaçlanıyor.

10 Nisan Polis Kütüphanesi isimli çocuk kütüphanesine destekler her geçen gün artarak devam ederken, kütüphanenin teşhir işleminin önümüzdeki günlerde tamamlanması bekleniyor. Kütüphaneye son olarak Menteşe İlçe Kaymakamlığı ‘nın duyarlı personelinden destek geldi. Menteşe İlçe Kaymakamlığı personelinin temin ettikleri kitaplar teşhir edilmekte olunan 10 Nisan Polis isimli kütüphanede öğrencilerin okumasına sunulmak üzere Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ‘a teslim edildi.

Yetkililer dileyen vatandaşların Menteşe İlçesinde bulunan İMKB İlköğretim Okulu hizmet binasında teşhir edilmekte olunan 10 Nisan Polis isimli çocuk kütüphanesine güncelliğini kaybetmemiş ve yıpranmamış kitap ve benzeri doneleri hediye edebileceklerini belirttiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu