AsayişGündemManşet

BODRUM’DA CİNAYET

Bodrum'da cinayetYaklaşık bir ay önce tatil için Bodrum’a geldiği öğrenilen İrlanda uyruklu turist, kaldığı evde halde ölü olarak bulundu.

John Edward Donnelly isimli 64 yaşındaki turistin kaldığı Neyzen Tevfik Caddesi’ndeki bir evin ikinci katında bıçaklanmış halde bulundu.

Dairenin kapısında kanlı bir bıçak gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede adrese gelen ekipler, kapısı açık olan daireye girdi. Dairede inceleme yapan ekipler, bir kişinin yerde yüz üstü kanlar içinde hareketsiz halde yattığını tespit etti. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri İrlanda uyruklu Donnelly’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Bodrum Emniyet Müdürü Can Candaş’ın da olay yerine gelerek incelemelere katıldığı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. İlk olarak ev içinde incelemelerine başlayan Olay Yeri İnceleme ekipleri ve diğer görevli polisler, boğuşma izlerine rastladı.

Kapı önündeki kanlı bıçağı etiketleyen ekipler çevredeki görgü tanıklarının ifadesine başvururken cinayet zanlısı kişi yada kişileri tespit edebilmek için bazı işyerlerinin güvenlik kameralarını taradı.

Yapılan ilk ön otopside, İrlanda uyruklu turistin sırtında bıçak darbesi ile vücudunun bazı yerlerinde darp izine rastlandı.

Cenaze, Cumhuriyet Savcısı ve polisin incelemelerinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu