GündemHayatKültür SanatManşet

CEBECİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

bodrum-dilek cebeci cenazesiBodrum basın ve sanat dünyasını yasa boğan ani ölümüyle herkesi üzen Dilek Cebeci için son görev yerine getirildi.

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren Cebeci için Bitez Mahallesindeki Rüştü-Gülsevim Kaynak Camii’nde ikindi namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Törene, Bodrum’daki siyaset, sanat ve basın camiasından çok sayıda ismin yanı sıra Dilek Cebeci’nin yakınları katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından helallik alındı ve Cebeci’nin tabutu sevenlerinin omuzlarında cenaze aracına alındı. Bitez Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verilen Dilek Cebeci dualarla ebediyete uğurlandı.

1997 yılında Bodrum’a yerleşen Cebeci, Bodrum’da bir yandan mühendislik yaparken, diğer yandan çok sevdiği kültür ve sanat ile ilgili bütün sergilerin müdavimi olarak, yıllarca sergilerin duyurularını ve haberlerini Bodrum’un yerel basınına servis etti. Bodrum İnşaat Mühendisleri Temsilciliğine de kayıtlı olan Cebeci ani ölümüyle herkesi yasa boğdu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu