AsayişGündemKültür SanatManşet

KAZI ALANINDA KAÇAK KAZI:4 GÖZALTI

Bodrum-jandarma-kaçak kazıBodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi ekiplerinin kazı çalışmalarını sürdürdüğü alanda kaçak kazı yapan 4 kişi Jandarma ekiplerince yakalandı.

İslamhaneleri Mahallesi Değirmenler Mevkiinde kaçak kazı yapıldığı istihbaratını alan Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri gece saatlerinde bölgeye operasyon düzenledi.

Müzede görevli arkeologlar tarafından kazı çalışmalarının sürdürüldüğü birinci derecede sit alanı içerisinde olan bölgede yapılan operasyonda kaçak kazı yapmakta olan M.Ç., Y.B., E.A., V.K. isimli şahıslar jandarma tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslarla birlikte, bir otomobil ile kazı yapmakta kullandıkları 3 adet dedektör, 1 adet hitli, 1 adet laptop, kayıt cihazı, kazma ve kürek ele geçirildi.

Malzemelere el koyan jandarma şüpheli şahıslar hakkında yasal işlem yaptıktan sonra adliyeye sevk etti. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmakk üzere serbest bırakıldılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu