AsayişGündemManşet

ELLERİNİ KOLLARINI SALLAYARAK GELİRLERKEN…

Bodrum-Göçmen KaçakçılığıAvrupa ülkelerine gidebilmek umuduyla yollara düşen göçmenler bütün şartları zorlayarak Ege kıyılarına ulaşmaya çalışıyor.

Son dönemde, Bodrum genelinde alınan güvenlik tedbirleri doğrultusunda göçmenler daha sahillere varamadan yollarda ve konakladıkları yerlerde yakalanıyor.

Bugün öğlen saatlerinde, Bodrum’a doğru yaya olarak gelen bir grubun İlçe Emniet Müdürlüğü ekipleri tarafından fark edilmesi üzerine grup Yokuşbaşı Mevkiinde durduruldu. Polis ekiplerinin yaptıkları kontrollerde Myanmarlı oldukları anlaşılan göçmenlerin Bodrum yakınlarına kadar araçla geldikleri ve daha sonra araçlardan indirildikleri öğrenildi.

Paraları, pasaportları hatta çantaları dahi olmayan 17 Myanmar uyruklu göçmen polis otosuna bindirildi. Tek hayalleri Avrupa’ya ulaşmak olan göçmenler İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan Myanmarlıların il dışına gönderileceği öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu