AsayişGündemManşet

ÖNCE İŞKENCE SONRA SENET

bodrum-işkence-senetBodrum’da bir eğlence mekanına giden müşteri hesaba itiraz edince çatalla işkenceye maruz kaldı.

Torba Mahallesindeki bir eğlence mekanında gecenin sonunda gelen hesaba itiraz eden 24 yaşındaki Emrah K., işletmede önce bir odaya kapatıldı. Daha sonra etrafına toplanan kişiler tarafından işkenceye maruz kalan gence 100 TL. lık senet imzalatıldı.

Mağdur müşterinin şikayeti üzerine eğlence mekanına baskın düzenlendi. Olaya karışan kişileri tespit eden Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri işletmenin arka bahçesinde toprağa gömülü halde senetleri ve bir de pompalı tüfek buldu.

Eğlenmeye gittiği mekanda başına gelmedik kalmayan mağdur gencin alınan doktor raporunda vücudunun çeşitli yerlerinde çok sayıda çatal izlerine rastlandı.

Kaçmak üzereyken yakalanan, T.Ö., K.K., A.D., A.D. ve M.K. isimli 5 şüpheli Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından, kişi hürriyetinden yoksun bırakma, eziyet çektirerek kasten yaralama ve yağma suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu