AsayişGündemManşet

9 Kişi Tutuklandı

 

Bodrum’daki göçmen kaçakçılığı olayını derinleştiren polis ekipleri 10 kişiyi gözaltına aldı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

“Müdürlüğümüz Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce yasadışı düzensiz göç akışının önlenmesi ve göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında;

Bodrum ilçesinde, Yahşi Mahallesi sahil kısmında bota binmek üzere olan düzensiz göçmenler yakalanmıştır. Düzensiz göçmeleri ilimize getiren, konaklama imkânı sağlayan ve deniz yoluyla yurt dışına çıkmalarını organize eden 10 şüpheli şahıs tespit edilerek yakalanmış olup 22.03.2026 günü adli mercilere sevk edilen E.A isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış olup H.B, G.G, İ.D.T, G.S, E.G, S.A, N.Ç, T.A ve M.K isimli 9 şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu