
Ortakent Yahşi Spor Kulübü U12 Takımı, Türk futbolunun köklü altyapılarından Beşiktaş Futbol Akademisi ile dostluk karşılaşmasında sahaya çıktı.
Genç futbolcuların büyük heyecanla mücadele ettiği karşılaşma, iki kulübün altyapı sporcularını bir araya getirirken oyuncular açısından önemli bir deneyim oldu. Ortakent Yahşi Spor Kulübü’nün altyapı çalışmaları, Altınordu Bodrum Futbol Okulları ile yürütülen iş birliği doğrultusunda planlı ve istikrarlı şekilde devam ediyor.
Ortakent Yahşi Spor Kulübü Başkanı Kanat Hasan Özsert, karşılaşmaya ilişkin değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:
“Çocuklarımızın farklı kulüp kültürlerini tanıması ve önemli futbol akademileriyle aynı sahayı paylaşması bizim için çok değerli. Ortakent Yahşi Spor olarak uzun süredir disiplinli ve planlı bir çalışma yürütüyoruz. Altınordu Bodrum Futbol Okulları ile olan iş birliğimiz sayesinde sporcularımızın gelişim süreci daha güçlü ilerliyor.
Bugüne kadar birçok oyuncumuzun profesyonel kulüplerin altyapılarına transfer olması, Bodrum’da yapılan çalışmaların doğru yolda ilerlediğini gösteriyor. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği bulunan sporcularımıza, fedakârlıklarıyla her zaman yanımızda olan velilerimize, büyük özveriyle çalışan antrenörlerimize ve kulüp yönetimimize ayrıca teşekkür ediyorum.”
Karşılaşma sonunda Beşiktaş Futbol Akademisi yetkililerine ev sahiplikleri ve misafirperverlikleri için teşekkür edildi.





