ÇevreGündemManşet

Fırtına ve Kuvvetli Yağış Bekleniyor

 

Meteoroloji 4.Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan uyarıya göre 22 Ocak Perşembe günü bölgemizde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Yapılan bilgilendirme şöyle:

“Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Perşembe) Muğla çevrelerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, sabah saatlerinden itibaren yerel kuvvetli (21-60 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı,ulaşımda aksamalar, kıyı kesimlerde hortum riski ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.”

Yağışla birlikte fırtınanın da etkili olacağı tahmin ediliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu