
Bodrum Fenerbahçeliler Derneği’nin düzenlediği geleneksel Fenerbahçeliler kahvaltı buluşması gerçekleşti.
Her yıl geleneksel olarak gerçekleşen ve Bitez’de bulunan Ambrosia Otel’in içinde yer alan Bodrum Fenerbahçeliler Derneği lokalinde yapılan organizasyona dernek üyelerinin aileleri ile Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, BFD Başkanı Gürkan Topan ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Fenerbahçe’nin Galatasaray karşısında aldığı 2-0’lık sonuçla kazandığı Süper Kupa için Fenerbahçe futbol takımı ile Fenerbahçe taraftarlarını tebrik ederek konuşmasına başlayan Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, kahvaltı buluşmasında kendisini davet eden BFD Yönetim Kurulu’na teşekkür etti.
BFD Başkanı Gürkan Topan ise yaptığı konuşmada, kahvaltı buluşmasına katılan Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalici ile tüm Fenerbahçeli üyelerine ve ailelerine teşekkür etti. 2026’ya kupa ile başlamanın sevincini sezon sonunda Süper Lig şampiyonluğu ile süslemeyi hedef olarak gördüklerini belirten Topan; “Şampiyonlukla biten sezonun ardından 19.07 kutlamalarının daha ne hadar coşkulu olacağını tahmin bile edemiyorum. İnşallah Galatasaray galibiyeti sonrası kupayla başladığımız yıl nice kupalarla devam eder.” dedi.





