Bodrum Modern Tavla Derneği Yeni Yönetimini Seçti

Modern tavlanın daha geniş kitleler tarafından benimsenip, bir zihin sporu olarak yaygınlaşması için yıllardır faaliyet gösteren Bodrum Modern Tavla Derneği genel kurulunu yaparak 3 yıl boyunca görev yapacak yöneticilerini seçti.
Türkiye’nin farklı illerinde örgütlü bir yapı içerisinde tavla sporuna gönül veren onlarca derneklerden biri olan Bodrum Modern Tavla Derneği tavla severlerin katıldığı tavla ligi ve turnuvaların yanında sosyal sorumluluk projelerine de destek vermektedir.
Bugün yapılan genel kurulun hemen ardından Bodrum Karia Rotary Kulübünün öğrencilere burs vermek üzere başlattığı kampanyaya destek olmak için bir tavla turnuvası gerçekleştirdi.
Geçmişte de benzer projeler içerisinde yer alan Bodrum Modern Tavla Derneği Başkanı Vedat Altuğlu genel kurul öncesi şu açıklamaları yaptı.
“Derneğimiz 70 in üzerindeki üye ve gönüllüleriyle Bodrum’da önemli bir farkındalık oluşturmuştur. Haftanın belirli günlerinde bir araya gelen üyelerimiz hem lig maçlarını yapıyorlar hem de keyifli sohbetler yaparak önemli ve anlamlı bir dayanışma örneği gösteriyorlar. Kadın üyelerimiz derneğimize ayrıca zenginlik katıyorlar. Son genel kurulumuzda 5 kişilik yönetim kurulunun dördünün kadınlardan oluşması derneğimizin kadınlara verdiği değerin en somut göstergesidir. Gönüllülük esasına dayalı olarak kurulduğu günden bu yana dernek yönetiminde görev alan tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyor yeni seçilen yöneticilerimize başarılar diliyorum.”
Yönetim Kurulu ve Denetleme kurulunun faaliyet raporlarını okunup ibra edilmesinin ardından yapılan seçimlerde yeni yönetim şu isimlerden oluştu.
YÖNETİM KURULU ASİL
Kıvanç Diker Erciyas
Kıvılcım Darcan
Perihan Özelbey
Mine Howie
Cüneyt Gürbüz
YÖNETİM KURULU YEDEK
Bülent Erciyas
Vedat Altuğlu
İbrahim Budakoğlu
Şenol Özden
Duran Öztürk
DENETİM KURULU ASİL
Erdoğan Kılıç
Yener Koçyiğit
Cevdet Hacarlıoğlu
DENETİM KURULU YEDEK
Cevdet Aydemir
Kazım Boran
Ayhan Ongun





