AsayişGündemManşet

BIÇAKLA YARALAN GENÇ AĞIR YARALANDI

Bodrum’da çıkan kavgada bıçakla ağır şekilde yaralanan 21 yaşındaki genç, yaşam savaşı veriyor.

İlçede yaşamını sürdüren 21 yaşındaki Tuncay K. ile arkadaşı olduğu ifade edilen 47 yaşındaki F.F.B., dün bir alışveriş merkezine bir süre vakit geçirdikten sonra Ortakent’te faaliyet gösteren bir gece kulübüne gidip burada eğlendiler.

Gecenin sonunda Tuncay K.’nın telefonunun diğer şahıs tarafından alınması yüzünden tartışma başladı. F.F.B.’nin Müsgebi Mahallesi Kule Sokak’taki evinde devam eden tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, eline büyük bir bıçak alan F.F.B., 21 yaşındaki Tuncay K.’yı karnından, elinden, her iki bacağından ve kafasından yaraladı.

Karnında 40 santimetrelik kesik oluşan yaralı genç, Bodrum Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Çeşitli suçlardan kaydı olduğu öğrenilen F.F.B. ise polis ekiplerince gözaltına alınıp işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olaydan hemen sonra yapılan kontrollerde şüphelinin 212 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu