GündemHayatManşetSağlıkSpor

HALİL’İN GS AŞKI…

Bodrum Sağlık VakfıBodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman, Galatasaray fanatiği olan bedensel engelli Halil Yüksel’e sarı-kırmızılı futbolcuların imzaladığı formayı hediye etti.

Geçtiğimiz günlerde Turgutreis Mahallesinde bulunan Bodrum Sağlık Vakfını ziyaret eden Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman, 17 yaşındaki Halil Yüksel ile sıkı bir spor sohbeti yaptı. Başsavcı Duman’ın girişimleriyle Galatasaraylı futbolcuların imzaladığı forma, vakfa gönderildi.

Engelli gence büyük mutluluk yaşatan imza formanın teslimi sırasında konuşan Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu 2. Başkanı İbrahim Akkaya, fanatik Galatasaraylı gence büyük sevinç yaşatan Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman’a teşekkür ettiklerini belirterek şöyle konuştu;

“Sayın Başsavcımız çocuğumuza böyle güzel bir forma göndererek sürpriz yaptı. Bu orijinal formada futbolcuların imzası var. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kurumlar arası dayanışmaya güzel bir örnek oluşturdu.”

Adeta gözlerinin içi gülen sarı kırmızılı Halil Yüksel, formayı üstüne giyerek Bodrum Başsavcına teşekkür etti. Galatasaray’ı çok sevdiğini ifade eden Yüksel en çokta kaleci Muslera’yı sevdiğini ancak yediği hatalı gollerden dolayı ona kızdığını söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu