ManşetSpor

Çağdaş Bodrum’un Gençleri, Beşiktaş ile Karşılaşacak

Final Grubu İçin Mücadele Edecekler

 

Basketbol Gençler Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, final grubuna kalabilme mücadelesinde Beşiktaş ile karşılaşacak.

Basketbol Gençler Ligi 2023-2024 sezonunda oynanan 10. hafta maçlarının ardından normal sezon tamamlarken temsilcimiz Çağdaş Bodrum Spor’un BGL takımı, Final Grubu’na kalabilme müsabakalarında Beşiktaş’ın gençleriyle karşılaşacak. İlk maç 8 Ocak’ta İstanbul’da, ikinci maç ise 12 Ocak’ta Bodrum’da oynanacak.

Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Çağdaş Bodrum Spor’un gençleri ve teknik ekibi, her iki maç için de en iyi skoru almak için mücadele ettiklerini belirterek, 12 Ocak’ta Bodrum’da oynanacak karşılaşmada da Bodrumlu basketbol severleri karşılaşmaya davet etti.

Takım Antrenörü Nehir Berk, yaşanan şanssızlıklar ve sakatlıklar sonrasında gelen puan kayıplarıyla Final Grubu’na direkt katılma haklarını kaybettiklerini belirterek şunları söyledi;

“Çalışmalarımızı en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz. Beşiktaş ile sert ve uzun bir seri oynayacağız. Beşiktaş karşısında da en iyi mücadeleyi göstermek için çalışmalarımız devam ediyor.”

Takım oyuncularından Taylan Hakkı Öztürk ise Beşiktaş maçına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, “Antrenmanlarımız çok güzel gidiyor, çok iyi hazırlanıyoruz. İki sıfır seriyi alıp Final Grubu’na adımızı yazdırmak istiyoruz” dedi.

Çağdaş Bodrum Spor ile Beşiktaş arasında 8 Ocak Pazartesi günü İstanbul BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü 13.00’da çalacak.

Final Grubu ön eleme müsabakalarının ardından 12 takımın A ve B olarak 2 grupta mücadele edeceği Final Grubu maçları ise 20 Ocak haftasında başlayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu