AsayişGündemManşetVideo Galeri

Torpil Atarak Yangın Çıkarmış

Zanlı Tutuklandı

 

170 hektarın yandığı orman yangınının suçlusu yakalanarak tutuklandı.

“Milas İlçesi Akyol Mahallesi Havalimanı kavşağındaki makilik alanda 14 Temmuz 2023 günü saat 14.30 sıralarında başlayarak ormanlık alana sıçrayan orman yangını ile ilgili Milas C.Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında fail / faillerin tespiti ve yakalanması maksadıyla Muğla İl J.K.lığınca oluşturulan özel ekip tarafından yapılan teknik / fiziki inceleme ve araştırma sonucu, yangını M.D. isimli şahsın araç içerisinden torpil atmak suretiyle çıkardığı tespit edilmiştir.

Şüpheli M.D. isimli şahıs 15 Temmuz 2023 günü Milas İlçesi Koru Mahallesinde bulunan ikametinde oluşturulan özel ekip tarafından gerçekleştirilen operasyon ile yakalanmıştır.

Şüphelinin ikametinde ve bahçesinde yapılan aramada, torpil ve torpil parçaları bulunmuş olup şüpheli ile birlikte aynı evde ikamet eden kız arkadaşı ve oğlu C.Savcısının talimatı ile gözaltına alınmıştır.

Şüpheli M.D. isimli şahıs tamamlanan işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edilmiş, aynı evde birlikte yaşadığı kız arkadaşı ve oğlu ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu