EkonomiManşet

Belediyeden Ülke Ekonomisine Katkı

 

Bodrum Belediyesine ait ekonomik ömrünü tamamlamış malzemeler, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Hurda İşletmesi Müdürlüğüne gönderilerek hem ülke ekonomisine hem de savunma sanayine katkı sağlıyor.

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Depo Bürosu ekipleri tarafından Taşınır Mal Yönetmeliği’nin 28. Maddesi gereğince ekonomik ömrünü tamamlamış olan malzemeler toplandı. Çalışmalar kapsamında toplanan hurdalar, MKE Hurda İşletmesi Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Belediye ekipleri, yaklaşık 15 bin kg plastik malzemeyi, MKE Hurda İşletmesi Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Geri dönüşüme büyük katkısı olan hurda malzemeler, ülke ekonomisine katkı sağlıyor.

Sürdürülebilirlik ve ekonomik kalkınma konularında atılan her adımın önemli olduğunu ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci şunları söyledi:

“Ekonomik ömrünü tamamlamış malzemelerin geri dönüşümü, sadece çevre temizliğine değil aynı zamanda ülke ekonomisine de önemli katkılar sağlıyor. Bodrum Belediyesi olarak bu tür iş birliklerinin ve sorumlulukların öneminin bilincindeyiz. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ederim.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu