ManşetSpor

Bodrumspor Voleybol Takımı 1.Ligde Fırtına Gibi Esecek

Karakaya “2024 hedefimiz 1000 sporcu”

 

Bodrum’da spor dalından birçok başarıya imza atan Bodrumspor yönetimi ve bu yıl Voleybol 1’inci ligde oynayacak Bodrumspor voleybol takımıyla kahvaltıda buluştu.

Bodrum’da gençleri spora yönlendiren ve büyük başarılara imza atan Bodrumspor yöneticileri ve bu yıl ilk kez 1. Ligde oynayacak Bodrumspor voleybol takımı Ortakent Mahallesindeki bir otelde araya geldi. Kaynaşma ve tanışma kahvaltısından sporcularla bir araya gelen yöneticiler kadın voleybolculara başarılar diledi. Kısa bir konuşma yapan Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, “Bodrum tarihinde ilk kez voleybol liginde 1’inci lige yükseldi. Hepinize teker teker teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Karakaya yaptığı açıklamada, Bodrumspor başarılarına başarılar katacağını ifade ederek, “Bugün 1. Ligde mücadele edecek olan Voleybol takımımızla tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenledik. Bu organizasyonu koordine eden düzenleyen Fatih Öztarakçı arkadaşımıza teşekküllerimizi sunuyorum. Bu yıl Bodrumspor voleybol takımı tarihinde ilk kez 1. Ligde mücadele edecek. İlk maçımızı Bahçelievler’le deplasmanda oynuyoruz. Bu sene lige ilk kez katıldığımız için biraz temkinliyiz. Bu ligde 4 play-off oynuyor. Son iki takım ise küme düşüyor. Bizim hedefimiz bu ligde kalıcı olmak. Bellide olmaz adında Bodrum, Bodrumspor olursa sürprizlerde olabilir. O yüzden biz yine umutluyuz. 150 minik kızımıza voleybolun alt yapısında spor yaptırıyoruz. 2,5 yıl önce başladığımız Bodrumspor voleybol maceramız 150 sporcumuzu, 300 sporcuya çıkartacağız.” dedi.

2024 Hedefi 1000 Sporcu

Başkan Karakaya, Bodrumspor 10 branjı olduğunu sözlerine ekleyerek, “Yaklaşık 750 sporcumuz Bodrumsporda spor yapıyor. 2024 hedefimiz bin çocuğu spor yaptırarak kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp, öz güvenli bir şekilde toplumumuza kazandırmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

ULUSLARARASI YARIŞMAYA TALEP ARTTI

Ekim ayındaki Bior yarışlarından da bahseden Başkan Karakaya, “Ekim ayında Türkiyenin ilk uluslararası yarışlarından birisi olan Bior Yelken yarış düzenleyeceğiz. Şu anda kadar 600 yakın uluslararası bir katılım mevcut. Bu bizi çok mutlu ediyor. Cumhuriyetimizin 100. yılında Uluslararası bir organizasyonla Bodrum’un adını tekrar duyuracağız. Ben Bodrumspor’a destek olanlara çok teşekkür ediyorum. Bazı sponsorları organize edecek büyüklerimizde var. Onlarından desteklerini arttırmalarını talep ediyoruz. Milli takımımız Türkiye’nin adını dünyaya nasıl duyurduysa bizde voleybolda Bodrumspor’u Türkiye’ye duyuracağız.” İfadelerini kullandı

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu