GündemManşet

BODRUM’DA 30. KURULUŞ YILLARINI KUTLADILAR

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC)’nin 30.yıl kuruluş yıl dönümünde MGC odrum Temsilciliği Trafo Kafede gazeteciler ile birlikte kahvaltıda kuruluş yıl dönümlerini kutladı.

MGC Başkanı Süleyman Akbulut’un, MGC Bodrum Temsilcisi Aytül Bardak, ve yönetim kurulu üyesi Abdulkadir Sevindik’in ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıya Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Ummuhan Yurt ve MGC üye gazeteciler katıldı. Burada MGC üyesi gazeteciler birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Sohbet eşliğinde gerçekleşen kahvaltıda sorunlar konuşularak, fikir alışverişi yapıldı. 

Kahvaltıda bir konuşma yapan MGC Başkanı Akbulut ; Ne güzel ki Bodrum’da bir araya geldik. Böyle buluşmaları fazlası ile önemsiyorum. 2015 yılından itibaren, o dönem Bodrum basın ve yayın halkla ilişkiler müdürlüğünden bu yana kendisini tanıma şansı bulduğum Bodrum Belediye Başkan yardımcımız Ummuhan hanımda aramızda yeni görevinde Başkan yardımcımız Ummuhan Hanıma, yine üyelerimiz Selda Öztürk’e ve Selçuk Şimşek ‘e Bodrum Belediyesi’nde ki yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Bizde üstümüze düşen görevlerimiz ne ise, her zaman burada yanınızda olacağız” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu