GündemManşetSpor

HARİKA ELDAŞ VE SEDA GÜÇLÜ AYDIN BODRUM BASKETBOL’DA

pageKırçiçeği Bodrum Basketbol Türkiye Kadınlar Basketbol Liginin iki önemli oyuncusunu daha kadrosuna kattı.

Geçen sezon OGM Ormanspor’un şampiyonluğunda önemli katkısı olan Harika Eldaş ve ligin güçlü ekiplerinden Urla Belediyespor’dan Seda Güçlü Aydın, Kırçiçeği Bodrum Basketbol ile anlaştı. Milli takım kariyerleri de olan iki oyuncu, takıma skorer forvet olarak katkı sağlayacak.

Biri Amerikalı olmak üzere iki oyuncu daha alarak transferi kapatacaklarını ifade eden Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulüp Başkanı Yiğit Özmen, “Bu sezon sorumluluk alma yüzdesi daha yüksek oyuncular transfer ettik. Harika ve Seda lig boyunca takip ettiğim oyuncular arasındaydı. Bu transferle daha da rahatladık.” dedi.

Sponsor, sporun en önemli bileşeni…

Sponsor desteğinin profesyonel ve amatör sporun en önemli bileşenlerinde biri haline geldiğine dikkat çeken Özmen, “Sporun finanse edilmesinde sponsorlar çok önemli. Özellikle geçtiğimiz son iki sezon aldığımız kurumsal destekler işimizi başarıyla yapmamızı sağladı. Bu sezonda bize destek veren, verecek olan tüm sponsorlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu