GündemManşet

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ İSTANBUL’A UĞURLANDI.

Muğla Valiliği himayesinde İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ile Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlemiş olduğu gezi programı kapsamında Şehit Aileleri ve Gaziler İstanbul iline uğurlandı.

Valilik önünde düzenlenen uğurlama törenine Vali Esengül Civelek, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel ve eşi, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve eşi, geziye katılan Şehit yakınları ve Gaziler ile diğer görevliler katıldı.

Şehit yakınları ve gazilerin her zaman yanlarında olduğumuz hissettirebilmek amacıyla bu gibi etkinliklerin artarak devam edeceğini belirten Vali Civelek, “ Güle güle gidiniz, güle güle geliniz, Allah’a emanet olunuz” dedi.

Şehit ve Gazi Ailelerimiz, İstanbul’da iki gün sürecek programda, Dolmabahçe sarayı, Miniatürk, Eyüp Sultan Cami, Sultan Ahmet Cami, Ayasofya Cami, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsünü gezecekler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu