GündemManşet

YAŞLI TEYZE ŞİMDİ DAHA MUTLU

19665275_732429466928510_9006869923681789575_nMilas’a bağlı Beçin mahallesinde zor şartlarda yaşamını sürdüren yaşlı teyzeye Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yardım elini uzattı.

Beçin’de yalnız yaşayan yaşlı teyzenin kötü şartlardaki ve yıkılmak üzere olan evi yepyeni hale getirerek teslim edildi. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın talimatıyla ,Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar neticesinde yıkılmak üzere olan ev  tamir edilerek modern bir görünüm kazandırıldı. Evin çatısı banyo,tuvalet,mutfak, kapı ve pencereleri değiştirilerek yaşanılır hale getirildi.

Teyzemizin bu şartlarda yaşamasına duyarsız kalamazdık diyen Başkan Tokat ; “Milas Belediyesi olarak imkanlarımız çerçevesinde zor durumdaki vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz.Beçin’de ikamet eden teyzemizde zor şartlarda yaşamını sürdürüyordu.Fen İşleri ekiplerimiz gerekli tamiratı bitirip evi teslim ettiler.Teyzemizin yüzünün güldüğüne şahit olmak ve hayır duasını almak bizler için en büyük mutluluk”dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu