GündemManşetSpor

THE BODRUM CUP’DA 30. YIL COŞKUSU

30.yılını kutlayan The Bodrum Cup, Amerikan Hastanesi’nin sponsorluğunda yine heyecanlı yarışlara ve doyumsuz şölenlere sahne olacak.

Era Bodrum Yelken Kulübü tarafından başlatılan ve 30 yıldır aralıksız olarak sürdürülen Türkiye’nin önde gelen uluslararası deniz festivaline katılan tüm yelkenciler ve konuklar, 22 Ekim’de İstanbul’dan gelen yarışçıları karşılayacak. Aynı günün akşamı Four Seasons Hotel The Bodrum Cup Ödül Töreni’nin ardından 30. yılın kampanası çalınacak. Konserle devam edecek gecenin ardından Bodrum etabı için start verilecek. American Hospital The Bodrum Cup, 23 Ekim’de Bodrum Yalıkavak’tan başlayıp Leros (Yunanistan), Körmen (Datça) ve Kissebükü koylarını da kapsayan beş etaptan oluşacak. Organizasyon, yelken yarışlarının yanı sıra karada ve denizde pek çok eğlenceli etkinliğe de ev sahipliği yapacak.

Yelkenleri rüzgârla, ruhu heyecanla dolduran bir organizasyon olarak farkını ortaya koyan American Hospital The Bodrum Cup’ta ayrıca konserler, çeşitli etkinlik ve eğlenceli aktiviteler de sizleri bekliyor.

Sarı yazın tadını Bodrum’da çıkarmak için yılın The Bodrum Cup zamanına davetlisiniz.

Program:

22.10.2018 Pazartesi Saat 19.00 Yalıkavak Marina’da Four Seasons Hotel The Bodrum Cup Istanbul Challenge Ödül Töreni, American Hospital The Bodrum Cup Açılış Töreni ve Konser

23.10.2018 Salı, American Hospital The Bodrum Cup 2018 – Yalıkavak-Yalıkavak

24.10.2018 Çarşamba, American Hospital The Bodrum Cup 2018 – Yalıkavak-Leros (Yunanistan)

25.10.2018 Perşembe, American Hospital The Bodrum Cup 2018 – Leros (Yunanistan)-Körmen (Datça)

26.10.2018 Cuma, American Hospital The Bodrum Cup 2018 – Körmen (Datça)-Kissebükü

27.10.2018 Cumartesi, American Hospital The Bodrum Cup 2018 – Kissebükü-Bodrum ve American Hospital The Bodrum Cup Ödül Töreni

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu