AsayişManşet

Bodrum Yolunda Feci Kaza

2 Ölü 6 Yaralı

 

Milas – Bodrum karayolunun 35. km’sinde meydana gelen, 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi 6 kişi yaralandı.

Milas’ın Kemikler mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Milas’tan Bodrum istikametine seyir halinde olan 06 CFP 186 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Bodrum’dan Milas istikametine seyir halinde olan 48 KB 307 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği araç (48 KB 307) ise aynı yönde Milas’a doğru ilerleyen 48 ACV 39 plakalı minibüs ile çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.  Kaza sonucu araçlarda bulunan 7 kişi yaralandı,  06 CFP 186 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 1 kişi ise hayatını kaybetti. Yaralılar ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Tedavi altına alınan İsmail Behemoğlu’nun da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu