AsayişÇevreManşet

Savcılık Soruşturma Başlattı

Kedi Ölümleri Büyük Tepki Çekti

 

Edinilen bilgiye göre Kumköy ve Cumhuriyet Mahallesi Temel Yapı Sitesi içerisinde çevre sakinlerince tarafından beslenen kedilerin bazıları halsiz bazıları ise ölü bulundu.

Site sakinleri halsiz kedileri veterinere götürüldü. Götürülen kedilerin hiç biri yaşayamadı. Sitede 2 günde 24 kedinin öldüğünü bilinmekte. Kedilerin ilk belirlemelere göre tarım ilacı ile zehirlenerek öldürüldüğü düşünülüyor.

Site sakinleri Sitenin diğer bloklarında da ölen kediler var. Bitkin haldeki kediler de veterinere götürüldü ama kurtarılamadı. Güçlü bir ilaçla zehirlendikleri düşünülüyor. Kimin yaptığı bilinmiyor. Toplamda 24 kedi öldü, birçoğu sahipli kediler. Aynı bölgede daha önce de köpekler zehirlendiği bilinmekte.

Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, ölen kedilerden alınan numunelerin İzmir Ege Üniversitesi’ne gönderileceği ve kesin ölüm nedenlerinin çıkacak rapora göre belli olacağı öğrenildi.

Öte yandan, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığının yaşanan olaylarla ilgili soruşturma başlattığı bildirildi.

lefkoşa escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu