EğitimGündemKültür SanatManşet

MAHALLELERİNDEKİ OKUL YARARINA SÖYLEDİLER

IMG_0203Bodrum’da düzenlenen konserde Türk Sanat Müziğinin seçkin eserleri seslendirildi. Konserden elde edilen gelir Yalıkavak’taki Profilo Marina İlköğretim Okulu’na aktarıldı.

Bodrum Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Yalıkavak Türk Müziği Korosu, Herodot Kültür Merkezi’nde bir konser verdi. Konseri İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Bodrum Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen ve çok sayıda sanatsever izledi.

Profilo Marina İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Nedim Çelebi konserde yaptığı konuşmada “Bu gecen çok anlamlı, çok güzel, tam istediğimiz gibi. Artık eğitim halkımızla iç içe, topluluklarla, velilerle iç içe olması gereken bir şeydir. Bu gece de bunun en büyük örneğini yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra Müberra Ayçiçek yönetimindeki koro, yoğun alkışlar arasında sahneye geldi. Konsere Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiği şarkılardan biri olan “Öyle bir afet-i yekta-yı emelsin meleğim” adlı eseri seslendirerek başlayan Yalıkavak Türk Müziği Korosu, ardından Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerini seslendirdi.

 

Haber: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu